+47 930 07 405 grace@graceadelaide.no

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Er du klar for endring?

Tror du at du har glemt store deler av livet ditt fra unnfangelse og frem til i dag? Du har ikke glemt det, du klarer bare ikke å få frem minnene på egen hånd…

Føler du at du har mistet deg selv? At du er utenfor deg selv eller at du egentlig ikke vet hvem du er, og hva du vil? Kanskje føler du at du ikke kjenner din egen identitet utover det at du er barn av… foreldre til.., søter, bror, partner, kollega osv…

Selvutvikling og traumeterapi med Resonansprosess (konstellasjner) som metode er en dyp, lett begripelig og håndterbar psykoterapeutisk metode for å oppnå indre endringsprosesser der målet er å bli styrket, finne sin identitet, elske seg selv og bli selvstyrt/autonom fri fra usunne symbiotiske inviklinger.

Ved å jobbe med konstellasjoner som metode i identitetsutvikling og terapi kan du bli kjent med deg selv og den personen du egentlig er.

Sammen finner vi ut hvilke metoder og verktøy vi skal bruke for å få deg til å nå målene du har satt deg. 

Identitetsorientert Psykotraumeteori- og terapi (IOPT)

IoPT er en effektiv metode for å se på og bearbeide grunner for relasjonsproblemer samt fysiske, psykiske og emosjonelle symptomer.
Les mer om IoPT | Litteratur

Isberg

Fotomontasje laget av Uwe Kils (isberg) og User:Wiska Bodo (himmel). – (Bildemanipulasjon Uwe Kils) http://www.ecoscope.com/iceberg/.

Hentet fra Wikipedia

Kontakt meg / Book tid

Ønsker du å komme i kontakt med meg kan du ringe, sende e-post eller kontakte meg gjennom kontaktskjema.

Besøksadresse:
Herik Ibsens gate 28 (Inngang fra Huitfeldts gate),
0255 Oslo

Telefon

+47 930 07 405

E-post

grace@graceadelaide.no

Grace Adelaide AS © 2023

Personvernerklæring

Pin It on Pinterest

Share This