+47 930 07 405 grace@graceadelaide.no

Tilbakemeldinger og Klienthistorier

Tilbakemeldinger

The Work

Det var kjempespennende å gjøre The Work sammen med Grace Adelaide! Metoden understreker hvor viktig det er å jobbe med seg selv å ta ansvar bare for sitt eget liv, sine egne tanker og handlinger – og la de andre holde på med sitt. Som Grace sier: Hver gang vi peker finger på de andre, har vi faktisk 3 fingre pekende mot oss selv.

Derfor er det nyttig å gjøre The Work; Det kan ikke skade noen, og kan bidra til at folk bedre forstår både seg selv og andre.


Hilsen en veldig takknemlig klient, 33 i Oslo

Konstellasjoner

Jeg startet å gå i konstellasjoner hos Grace i begynnelsen av 2014 og har i løpet av dette året oppnådd gode resultater og stor utvikling. Før dette hadde jeg i mange år gått i kognitiv terapi og lært meg å forstå egne handlingsmønstre, men det var når jeg startet med konstellasjoner at jeg virkelig klarte å integrere meg og min historie.

Det er så mye man kan tenke seg til og forstå rent intellektuelt, men når man står i konstellasjoner og får se representanter som representerer ulike deler av deg selv så får man en langt mer dypere forståelse av hvem man er og hvor man kommer fra. I mange tilfeller er det skjulte dynamikker som man kanskje har glemt eller ikke visste blokkerte for egen utvikling.

Jeg har selv funnet ut av via konstellasjoner at jeg er overlevende tvilling og det har virkelig vært et fundamentalt og fysiologisk tap i meg som sjelen min hadde glemt, men som hjalp meg å forstå meg, mine savn og lengsler som jeg har gått å båret på i alle år. Etter hvert som dette tapet ble anerkjent og min tvillingsøster ble sett, så har ting sakte, men sikkert sluppet taket i meg. Jeg går ikke lengre rundt å leter etter tvillingsøsteren min i alle mennesker jeg treffer. Jeg har heller ikke det tomrommet inni meg som om noe er borte.

Jeg er langt mer på plass i meg selv og forholder meg til verden rundt meg på en annen måte. Sukkersuget/sukkeravhengigheten jeg har hatt har også avtatt nettopp fordi dette tomrommet og savnet ikke er der lengre.

Andre temaer jeg har jobbet med er å løse meg fra innviklinger i mor. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til min egen mor, noe som har ført til den misforståelsen at jeg har vært overbevist om at jeg selv har vært en dårlig mor. Ved å løse meg fra innviklingene i mor har jeg selv blitt et helere menneske.

Som en følge av omsorgssvikt har jeg ikke fått den kjærligheten og oppmerksomheten jeg har hatt behov for som barn. Dette har igjen ført til at jeg har vært usikker og utrygg på meg selv. Jeg har hatt lav selvfølelse. Ved hjelp av konstellasjoner har jeg sett at min mor ikke kan gi meg disse tingene, men at jeg må gi meg dem selv. Det er som om navlestrengen til min mor ble klippet av og jeg opplever å være et langt friere menneske. Ikke minst har dette innvirkning på menneskene rundt meg. Ved å ha frigjort meg fra min mor og tapet av min tvillingsøster så er jeg langt mer rustet til å se de rundt meg og være tilstede for dem, f.eks min lille sønn.

All regelmessig jobbing i konstellasjoner har ført til en endring i hele universet rundt meg. Nye mennesker tar kontakt og nye vennskap etableres. Nye innsikter og dypere forståelse av hvem jeg er dukker stadig vekk opp. Det er fantastisk og jeg anbefaler konstellasjoner på det sterkeste!


Hilde, 36 Mars 2015

The Passion Test & The Work

Jeg har gennemført The Passion Test hos Grace Adelaide og har supplerende haft tre sessioner med udgangspunkt i The Work, i februar/marts 2015. Dette har skabt en virkelig positiv transformation i mit liv. Jeg er blevet opmærksom på det, der betyder noget i mig liv lige nu. Jeg har fået fokus og retning, og resultaterne er allerede mærkbare.

Da jeg fik mulighed for at tage The Passion Test hos Grace, slog jeg til med det samme. Jeg er i en situation i mit liv, hvor jeg er ved at skifte spor erhvervsmæssigt, og jeg har et ønske om at leve mere i overensstemmelse med mine værdier og passioner. Derfor var jeg ikke i tvivl om at The Passion Test skulle prøves, da Grace annoncerede for den.

The Passion Test

I processen oplever jeg, at min mentale forestilling om, hvad der er mine vigtigste passioner, bliver udfordret og justeret. Da jeg bliver ført igennem processen af Grace og mærker ind i, hvad de forskellige passioner betyder, så viser det sig, at der er passioner langt nede på listen, som rykker op blandt top fem – en overraskende indsigt, som jeg på ingen måde ville nå frem til på egen hånd.

Grace er en særdeles kompetent, behagelig og nærværende facilitator. Hun møder dig lige hvor du er, på en rummelig, ikke-dømmende måde, og guider dig igennem testen med klarhed og ro. Det mærkes, at hun er intentionskonstellatør og har arbejdet dybt med sig selv. Hun skaber et tillidsfuldt rum, selv over Skype, hvor det er trygt og sikkert for mig at åbne mig.

The Work

Jeg har i tillæg også været forsøgsperson på The Work sammen med Grace, og det er et arbejde, der går dybt og som er vældig transformerende. Igennem tre sessioner blev jeg opmærksom på en række begrænsende overbevisninger, som lå som forhindringer for, at jeg kan tillade mig at leve mine passioner fuldt ud. Når sådanne tanker bliver testet og set i øjnene, kan det åbne for stor healing og forløsning. Det er et virkelig godt supplement til The Passion Test.

Det kan være hårdt at se skyggerne i øjnene, men Grace er med dig hele vejen og hjælper dig.

Jeg er sikker på, at jeg vender tilbage og tager The Passion Test hos Grace igen, så jeg hele tiden kan gå endnu dybere ind i, hvad der er mine største passioner nu.


Hanne Møller, Danmark

The Passion Test

Hei Grace! Jeg har fått mye bedre forhold til barna mine, og det var jo en av mine 5 passions.


Kvinne (60)

Klienthistorier

Asta 51 år

Klientens intensjon var å få ro i sjela så hun skulle klare å slappe mer av og slippe tanker om fortid og fremtid, jobb og helse. Klienten valgte representant for seg selv (hun hadde operert foten for ikke lenge siden og valgte derfor å sitte sammen med meg) og sin...

Maja 53 år

Klienten har vært syk i mange år og sliter bl.a. med smerter i venstre side i underlivet/blære. Dette har kommet og gått i noen år, men har nå forsterket seg. Intensjonen til Maja var å bli kvitt smertene. Intensjonen har vondt i hele venstre side. Skuldre og arm og...

Sunny 56 år

Sunny har vært klient hos meg i lang tid og har hatt en enorm utvikling og endring i måten å se seg selv på, og å takle livets mange utfordringer. I dag kom hun for hun hadde begynt å føle seg utrygg hjemme etter at yngste sønn flyttet ut. Hun er engstelig på kvelden...

Heidi 45 år

Heidi ville sette opp konstellasjon for hun er veldig stressa og urolig inni seg. Hennes intensjon var å få bort indre stress og uro. Intensjonen hennes ristet innvendig, noe vi ofte ser når det er ubearbeidede traumer. Skjelving og risting er gjerne tegn på at fryst...

Ingunn 45 år

Ingunn ville slippe å føle at hun drukner når hun ser eller hører om noen som dykker eller er under vann. Hun elsker ellers å bade og være ved sjøen. Klienten fortalte at da hun var 4 år hadde hun hoppet i et stort basseng. Hun var så liten at da hun prøvde å klyve...

Kontakt meg / Book tid

Ønsker du å komme i kontakt med meg kan du ringe, sende e-post eller kontakte meg gjennom kontaktskjema.

Besøksadresse:
Herik Ibsens gate 28 (Inngang fra Huitfeldts gate),
0255 Oslo

Telefon

+47 930 07 405

E-post

grace@graceadelaide.no

Grace Adelaide AS © 2023

Personvernerklæring

Pin It on Pinterest

Share This