+47 930 07 405 grace@graceadelaide.no

Klienten har vært syk i mange år og sliter bl.a. med smerter i venstre side i underlivet/blære. Dette har kommet og gått i noen år, men har nå forsterket seg.

Intensjonen til Maja var å bli kvitt smertene.

Intensjonen har vondt i hele venstre side. Skuldre og arm og blir trukket nedover mot venstre. Jeg setter opp stoler for mor og mormor. Klienten går og setter seg på stolen til mormor og begynner å gråte. Hun kjenner på dyp sorg og savn etter henne.

Klienten forteller at mor ble misbrukt av nabobonden, og jeg setter en representant for moren hennes inn. Hun henger seg straks på klienten og det ser ut til at klienten bærer mors skjebne, og at klienten er symbiotisk innviklet i sin mor – identifiserer seg med henne.

Klienten sier til mor at hennes skjebne tilhører henne, og det styrker klienten. Intensjonen går gjennom traumefaser hele tiden, og må etter hvert kle av seg for hun blir så varm (fryst traumeenergi som løsner(. Klienten kjenner seg styrket og hun får god kontakt med intensjonen. Her ser vi at klienten har viklet seg inn i sin mors skjebne og eksistensielle traume, og at det har satt seg som smerter i underlivet.

Klienten har også fortalt at hun misliker moren sterkt, så sterkt at hun til tider kjenner på hat mot henne, og egentlig alt rundt seg. I og med at moren ble seksuelt misbrukt som barn, trekker jeg slutningen at klienten er både innviklet i mors traume og er tilknytningsskadet. Når vi er symbiotisk innviklet i noen, f.eks, mor, klarer vi ikke helt å skille på hva som er deres opplevelser og følelser, og hva som er våre.

Kontakt meg / Book tid

Ønsker du å komme i kontakt med meg kan du ringe, sende e-post eller kontakte meg gjennom kontaktskjema.

Besøksadresse:
Herik Ibsens gate 28 (Inngang fra Huitfeldts gate),
0255 Oslo

Telefon

+47 930 07 405

E-post

grace@graceadelaide.no

Grace Adelaide AS © 2021

Personvernerklæring

Pin It on Pinterest

Share This